06 57 220 288 info@dorpshuyscothen.nl

Wilt u als bedrijf, particulier, stichting of vereniging een vergadering beleggen? Kom dan zeker naar het Dorpshuis van Cothen! Bij ons kunt u tot maximaal 200 personen herbergen. In onze gymzaal kunt u vergaderen met de grootste groep personen. Wilt u een kleine vergadering voeren? Dan is het zeker aan te raden om plaats te nemen in onze braderie, waar afhankelijk van de opstelling tot maximaal 80 personen aanwezig kunnen zijn. Onderstaand vindt u de mogelijke opstellingen. Wilt u een vergadering beleggen voor een X aantal personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, een offerte en een eventuele afspraak.

Vergaderingopstellingen

Zaalopstelling

Zaalopstellingen

Bij onze vergaderingen kunt u uiteraard niet alleen worden voorzien van koffie of thee. Wilt u extra dranken laten serveren of tussentijds bezoekers voorzien van hapjes? Ook dat is mogelijk. Anderzijds kunt u bij ons eveneens vergaderingen beleggen in combinatie met een buffet of diner vooraf. Laat u verassen door de mogelijkheden en neem zeker eens contact op met ons!

Het Dorpshuys Cothen

C.B. Kentiestraat 2
3945 CB Cothen
Telefoon vast: 0343 56 13 47
Telefoon mobiel: 06 57 220 288

Over ons

Bij het Dorpshuys in Cothen kunt u terecht voor feesten, partijen, vergaderingen, koffietafels en maatwerk arrangementen. Wij hebben de capaciteit tot 500 personen. Alles geheel naar uw eigen wens in te richten en aan te kleden!